viernes, 7 de agosto de 2009

En brousse

Bon dia a tothom!
El meu blog no l'actualitzo gaire que diguem, eh?
La veritat cada dia és un histôria, resumint rapid he estat a bamako, despres en un campament touareg, mes tard a bourem amb a familia de la Fadi; dona del Moussa i despres a Gao on porto ja dies amb el projecte.

En brousse vol dir fora de la ciutat i es on vam estar una setmana al campament toareg amb tota la familia del moussa. erem mogollon de gent.
Alla tot es una altra historia. Veus cada dia coses i manera de viure tan diferent, dormir cada dia sobra la sorra a l'aire lliure i veure les estrelles i la lluna, com el sol surt i es pon cada dia, els animals lliures, treure aigua del pou, fer la taguila (pa touareg) sota la sorra, ajudar al jardi al tiet del moussa (Idrisa), veure com banyen als bebes en un bol, treure a pasturar les cabres i ovelles cada mati, la passio dels nens per aprendre quan veuen un llibre, la ingenuitat maravellosa amb la que et miren, tempesta de sorra com mai vista, vivint-la amb el moussa i tota la familia, por i a l'hora moments inolvidables passats junts, els camells, les dones touaregs i la seva vestimenta i danses de casament, Ibrahim i Catalunya c'est bonne, Mandaloula est bonne, Fadi i la seva timidesa en public pero despres molt divertida, els nens i les seves figures de camells; moutons; chevres; gossos fetes amb fang i aigua; banyant-se a l'aigua, rises amb Djibrilla, reunio amb tots els homes dins de la tenda amb intens de tamashek-frances jeje; Idrisa, Assarid; Moussa i els altres dos tiets de la familia; i de fet començant ja alla amb el projecte per veure com funcionen les coses.












0 comentarios:

Publicar un comentario